LEND JA MAJUTUS

Lendasime Sharm el Sheikhi ühel väga lumisel novembriõhtul, teades, et juba mõne tunni pärast maandume suves – ei mingit lund ja jääd enam, ainult päike. ANEX Touri lennud Sharm el Sheikhi teostab reisifirma enda lennufirma Skyline Airlines, mugava 275-kohalise Boeing 757-300 lennukiga. Baltikumi reisikorraldajad ei ole kunagi varem nii suurte lennukitega lennanud. Mugav lennuk on suur boonus, sest teame, et tagasilend nädala pärast toimub varahommikul – ja puruväsinuna mingi „moosiriiuliga“ lennata tõesti ei sooviks.

Meid majutati Rixos Golf Villas & Suites Sharm El Sheikh hotellis. See viietärnihotell avati alles käesoleva aasta oktoobris ja seda peetakse kogu kuurordi parimaks hotelliks. Ei vaidle üldse vastu, hotell on tõesti tasemel. Meie neljane seltskond paigutati elama ilusasse villasse, igaühel oma magamistuba koos vannitoaga, suur köök ja söögituba, oma bassein ja kõik muu, mida hing ihaldada oskab. Hüppasime basseini juba reisi esimesel õhtul kell 10, kui kohale jõudsime. Loomulikult ei jäänud see kaugeltki viimaseks korraks.

Rixos Golf Villas & Suites hotelli territoorium on väga suur, aga golfiautod on pidevalt ootel ja viivad sind sinna, kuhu vaja – suure basseiniala juurde, sööma, hotelli lobby’sse, golfiväljakutele. Vaata fotodelt, milline Rixos Golf Villas & Suites hotell välja näeb, saad uudistada ka villat seespoolt.

SEMINAR

ANEX Tour korraldas Sharm el Sheikhis luksuslikus Rixos Premium Seagate’i hotellis suure workshop’i, kus osales 750 inimest viiest riigist – Eestist, Lätist, Leedust, Poolast ja Ukrainast. Kohal olid Egiptuse parimate hotellide esindajad, kellega reisiagentidel oli võimalik silmast silma suhelda ja kogemusi vahetada. Kokku osalesid workshop’il 27 hotelli Hurghada ja Sharm El Sheikhi piirkondadest.

Teisel seminaripäeval said reisibüroode esindajad ümarlaua vormis suhelda hotellide esindajatega ja oma küsimusi esitada. Muidugi sai suhelda ka teiste riikide kolleegidega, et vahetada oma töökogemusi ja ideid. Korraldati ka suur loterii ning ägedate auhindade omanikeks said 30 õnneliku seminaril osalejat.

LUKSUSLIK GALAÕHTUSÖÖK

Pikk ja põnev seminaripäev lõppes suurejoonelise galaõhtusöögiga Rixos Premium Seagate hotelli territooriumile rajatud kaunis peosaalis, kus valiti välja iga riigi parimad reisibürood. Eestist saavutasid parimad müügi- ja teenindustulemused Fantaasia reisid, Supertours ja MyTour. Autasustati ka iga riigi kolme parimat agenti.

Pidu oli väga meeleolukas ja õhtusöök oivaline – ei koonerdatud ei šampanja ega vähkidega. Maailmaklassi tsirkuseartistid näitasid peadpööritavaid trikke ja hea muusika meelitas inimesed ka tantsima.

EKSKURSIOONID

Lisaks kahepäevasele seminarile said reisiagendid Sharm el Sheikhis veel palju elamusi – ANEX Tour korraldas neile (ja ka meile, ajakirjanikele) erinevaid ekskursioone ja väljasõite, et tutvuda Sharmi erinevate piirkondadega ja seeläbi töötada oma klientidega veelgi tõhusamalt. Käisime Ras Mohhamadi rahvuspargis, laevasõitudel, kus sai ka ujuda ja snorgeldada, Old Sharmis ja mujal. Loomulikult oli meil ka piisavalt vaba aega, et nautida rannamõnusid. Novembrikuus on Sharm el Sheikhis merevesi veel nii soe, et ujuda võib lõputult. Ekskursioonidest tuleb pikemalt juttu järgmises artiklis.

TALVISED SIHTKOHAD

ANEX Touri talviste sihtkohtade portfelli ei kuulu loomulikult ainult Egiptus, vaid ka regulaarlendudega sihtkohad nagu Ühendemiraadid, Maldiivid ja Hispaania. Peagi lisandub sihtkohtade nimekirja Tai. Lisaks sellele on juba avatud varane broneerimine Türgi reisidele 2024. aastal, kus asuvad ka ANEX Tourile kuuluvad ülimugavad SELECTUM keti hotellid.

Reisikorraldaja ANEX Tour kuulub Türgis asuvale kontsernile, mis tegutseb erinevates turismiga seotud valdkondades. Eesti turule tuli ANEX Tour käesoleva aasta märtsis.

Jaga
Kommentaarid