Veebruaris sai Tallinnast regulaarlendudega lennata 32 sihtkohta. Pärast lühikest talvist pausi alustas Aegean Airlines otselende Ateenasse ja SunExpress Antalyasse. SAS taastas ühendused Kopenhaagenisse ja Oslosse. Kõige rohkem reisijaid lendas Helsingi liinil, kus toimus keskmiselt 8 lendu päevas. Teisel kohal oli Frankfurt ja kolmandal Riia. Lennufirmade turuosad jagunesid järgmiselt: airBaltic 26,7%, Ryanair 14%, Lufthansa 11,5% ja Finnair 10,6%. Tellimuslendudel lennati hooajale omaselt põhiliselt rannapuhkuse sihtkohtadesse näiteks Egiptusesse, Kanaari saartele ja Sri Lankale.

AS-i Tallinna Lennujaam juhatuse liikme  Eero Pärgmäe sõnul on veebruari tulemused head ja talvine koolivaheaeg tõi lennujaama suure sagimise ja suvise kõrghooaja tunde. „Oleme rahul aasta esimeste kuude reisijate arvuga ning valmistume suviseks kõrghooajaks. See tähendab, et hetkel on lennujaamas mitmed parendustööd pooleli – aprilli alguses saame välja vahetatud kõik viis julgestuskontrolli seadet, mis tähendab tulevikus mugavamat ja kiiremat julgestuskontrolli läbimist. Business Lounge’i ehitus on lõppjärgus ja uuenenud ning suurema lougne’i avame samuti aprillis. Väga suured ehitustööd on pooleli non-Schengeni alal, kus avame uued reisijate ootealad suvel. Ehituste aeg on reisijatele veidi keeruline, aga anname endast parima, et see mööduks võimalikult vähe ebamugavusi tekitades,“ rääkis Pärgmäe.

Regionaalseid lennujaamasid läbis veebruaris 3997 reisijat: Kuressaare lennujaama 2890, Kärdla lennujaama 764, Ruhnu lennujaama 183, Pärnu lennujaama 116 ja Tartu lennujaama 44 reisijat.